Ouderportaal (Mijnschoolinfo)

Op basisschool D'N OVERKANT maken wij gebruik van het ouderportaal Mijnschoolinfo. Mijnschoolinfo is ontstaan uit de gedachte dat de communicatie tussen school en ouders met gebruik van hedendaagse middelen, beter en efficiënter kan. Dus niet langer het fenomeen dat losse briefjes en andere informatie onderin de overblijftas blijven zitten of verloren gaan op de weg van school naar huis (of andersom). U ontvangt via Mijnschoolinfo alleen die informatie (mededelingen, berichten en agenda/kalender) die op uw kind(eren) van toepassing zijn.

Wilt u inloggen in Mijnschoolinfo? Klik dan hier https://dnoverkant.mijnschoolinfo.nl/
Bent u een nieuwe ouder dan ontvangt u als het goed is binnenkort een e-mail met een activatielink (check voor de zekerheid ook uw SPAM-map). Wilt u zich zelf registreren voor Mijnschoolinfo? Klik dan hier: https://dnoverkant.mijnschoolinfo.nl/aanmelden

Als uw kind op onze school staat ingeschreven en u nog geen mailtje van Mijnschoolinfo heeft ontvangen dan kun u via ons contactformulier een bericht sturen.

U krijgt dan z.s.m. een e-mail met een activatielink van Mijnschoolinfo.

Als u vragen heeft over Mijnschoolinfo dan kunt u contact opnemen met meneer Arjan (Digicoach). 

Meer informatie over Mijnschoolinfo (MSI) is te vinden op www.mijnschoolinfo.nl.

Mijnschoolinfo App
Mijnschoolinfo heeft ook een hele handige app! In de huidige tijd bijna niet meer weg te denken. Deze app is er voor IOS, Android en Windows. Om van de app gebruik te maken heeft u dezelfde inloggegevens nodig als voor de website. Daarnaast moet u het onderdeel "school" invullen. Hier vult u alleen de letters dn in en onze school verschijnt in de selectielijst.