1. Home
  2. Informatie
  3. Ouderbetrokkenheid
  4. Oudervereniging

Oudervereniging

 

Oudervereniging 

Door betaling van de vrijwillige ouderbijdrage bent u vanzelf lid van de oudervereniging. Door deze vereniging kunt u ook uw stem laten horen over allerlei zaken in en rond de school.

 

 

 

 

Het bestuur

Jaarlijks kiest de oudervereniging, in overeenstemming met haar statuten, een nieuw bestuur. De mensen in dit bestuur zijn actief betrokken bij allerlei organisatie-onderdelen op school. Op dit moment wordt het bestuur gevormd door: 

Wendy van Gemeren (voorzitter)
Natalie Vervaart (penningmeester)
Wendy Suijkerbuijk (secretaris)
Ruby Pelger
Patrick de Winter

Charlotte de Wit

Joost Mathijsen

Hanneke Gadir

Leonie Frijters

Arjan van Leyenhorst

 

Angela Bronkhorst
Linda van Ettinger
Yuanita Koopmans
John van Gils
Deborah Hultermans
Monique Evers
Jürgen van Hulst

Leonie Deijkers

 

Ouderbijdrage

De oudervereniging organiseert allerlei activiteiten op en rond de school. We noemen de viering van Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, Pasen, het Dagje Uit, de organisatie van de avondvierdaagse, het leveren van een financiële bijdrage aan het schoolkamp, enz. Veel van deze zaken bekostigen we uit de ouderbijdrage. We vragen daarom van u een, overigens vrijwillige, jaarlijks geïndexeerde, bijdrage van
€ 27,50 per kind. U krijgt hiervoor vanzelf een nota toegestuurd.

 

Als u extra geïnteresseerd bent in school of wil weten hoe wij werken, kom dan gerust naar één van onze vergaderingen, die openbaar zijn en op de schoolkalender zijn vermeld. Natuurlijk kunt u ook een van de huidige leden om informatie vragen of ons mailen.

 

Documenten en Notulen - Oudervereniging

 

Hier vindt u de begroting 2018-2019

 

 

 

Oudervereniging