1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Schoolfotograaf

Schoolfotograaf

vrijdag 15 maart 2019

Op maandag 25 maart komt de schoolfotograaf foto’s maken van onze kinderen en de leerkrachten.

Ook dit jaar zullen er weer portretfoto’s, groepsfoto’s en broer/zus foto’s gemaakt worden. Van de broer/zus foto’s worden alleen maar foto’s gemaakt van de kinderen die op D’n Overkant zitten.

We hebben weer dezelfde schoolfotograaf als vorig jaar. Ook dit jaar gaan we werken met inlogkaarten net als vorig jaar. U krijgt dan geen fotopakket meer mee naar huis. Met deze inlogkaart kunt u inloggen op de site van Kiek Fotografie, en dan kunt u bestellen wat u zelf wilt.

Voordeel hiervan is dat u zelf de keuze hebt van wat u graag zou willen. (En niet het standaard pakket waar u misschien niets mee doet en in de kast belandt.) Mocht u toch graag het standaardpakket willen, dan is deze ook gewoon op de site te bestellen. Dus voor ieder wat wils. Op deze manier hebben we ook geen papierverspilling meer omdat er geen pakketten meer terug gestuurd hoeven te worden.

De instructies over het afnemen van de foto’s en de betaling daarvan, vindt u op de website www. kiekschoolfoto.nl

Tip voor de ouders:

* Zorg ervoor dat je kind(eren) kleurige kleding aan heeft/hebben.

* Voor de meisjes; als je een staart wilt, maak dan een staart/vlecht aan de zijkant een staart achter zie je niet op de foto.

 

Nog even een “huishoudelijke” mededeling: Wij gaan onze uiterste best doen om alle kinderen voor 15:00u op de foto te zetten, maar mochten ze toch iets later naar buiten komen, dan vragen wij u graag begrip hiervoor.

Werkgroep Schoolfoto

Terug naar overzicht Pagina afdrukken