1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Schoolfotograaf - fotoset

Schoolfotograaf - fotoset

donderdag 21 februari 2013

Donderdag 28 februari komt de schoolfotograaf.

 

We hebben met de schoolfotograaf afgesproken dat  er dit jaar een groepsfoto, portretfoto’s en wanneer van toepassing ook “broer/zus” foto’s worden gemaakt.

Bij de broer/zus foto gaat het alleen om de kinderen die op D’n Overkant zitten. Er is helaas geen ruimte om broer en/of zus in te plannen die niet (meer) op school zitten.

 

De complete fotoset, bestaat uit:

 

* 1 portret 13 x 18 cm

* 2 portretfoto's 6 x 9 cm +  8 portretfoto's 3 x 4 cm

* 1 groepsfoto

* 1 broer/zus foto (eventueel)

 

Doordat we zo vroeg in het jaar de foto’s laten maken wordt het hele pakket aan u aangeboden voor €  7,00  (€ 6,00 fotopakket  + € 1,00 kosten acceptgiro)

 

Uiteraard is de keuze aan u om wel of niet het hele pakket of een of meerdere foto’s af te nemen en/of gebruik te maken van de andere mogelijkheden die u geboden worden via de bestelenvelop. 

De instructies over het afnemen van de foto’s  en de betaling via acceptgiro  vindt u op de door de fotograaf aangeleverde envelop wanneer de kinderen de foto’s mee naar huis nemen.

 

Nog een praktische mededeling:  we doen onze uiterste best om alle kinderen voor 15.00 uur op de foto te zetten, mochten ze toch iets later naar buiten komen dan graag uw begrip hier voor.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Terug naar overzicht Pagina afdrukken