1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Mededelingen TSO

Mededelingen TSO

vrijdag 5 oktober 2018
  • Bij het eten merken wij steeds vaker dat kinderen soms een ongezonde lunch bij hebben. Wij willen aan jullie vragen om een gezonde lunch mee te geven en het liefst een gezonde traktatie voor na de boterham. Hierbij gebeurt het dat kinderen veel snoep bij hebben.
  • Mocht er iets gebeuren tussen de middag , dan informeren wij u als ouders altijd. Mocht dit niet lukken dan spreken wij de voicemail in.
  • Zijn de kinderen niet afgemeld, maar staan wel op de lijst dan nemen we ook contact op met jullie. Dus komt uw zoon of dochter niet, meld ze voor 10.00 uur af in Flexweb, anders wordt de dag gewoon in rekening gebracht.
  • Bij groep 1/2 staan er tot 12.55 pionnen als afscheiding. Dit om de kinderen van de tso rustig te verzamelen om bij de deur te gaan staan. Het geeft ons een veilig gevoel als wij de kinderen rustig bij de klassen af kunnen  zetten. Het is in ieders belang om, als je niet overblijft, pas met het belsignaal de pionnen te passeren
  • Mocht u een vraag voor ons hebben dan, zijn wij bereik baar op het volgende mail adres: overblijvenoverkant@kober.nl of telefonisch  op nummer: 06  30277518
Terug naar overzicht Pagina afdrukken