1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. MAMI-spektakel

MAMI-spektakel

maandag 20 februari 2012

Ja, daar zijn we weer. Dit jaar is er natuurlijk weer een Mami-spektakel. We gaan nu met z’n allen EMMERTROMMELEN. We hopen hiermee een wereldrecord te zetten.

Het spektakel vindt plaats op maandagmiddag 20 februari. Waar: Op de Markt. Vanaf 13.30u. begint 'Xamme Ramme'  te trommelen en natuurlijk ontbreekt onze DJ Jozz niet met zijn speciaal voor dit spektakel geschreven TROMMELLIED. Daarna wordt aan alle mensen gevraagd om naar één van de 10 uitdeelpunten te gaan om hun emmer met de daarbij behorende houten lepel  op te halen. Aan de houten lepel  zit dan je deelnemerskaartje vast zodat jij/u kunt zeggen: “Ik heb mee EMMERGETROMMELD”.  Om 14.40u. wordt het startsein gegeven en dan kan de recordpoging  beginnen.

Het zou wel hartstikke leuk zijn wanneer jullie met zoveel mogelijk mensen naar de Markt kunnen komen om mee te doen aan dit grote Spektakel. Ook jullie ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms, zijn natuurlijk van harte welkom.

We hopen dat jullie allemaal gaan trommelen en dat we jullie daar tegenkomen. Wie weet komen we ook nog op de televisie. Baronie TV komt in ieder geval.

DUS: Hoe de groter de groep hoe gezelliger het is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dan:……………. KAN HET SPEKTAKEL LOSBARSTEN.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken