1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Laatste nieuws rond Sinterklaas

Laatste nieuws rond Sinterklaas

vrijdag 30 november 2018

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Voor de Sinterklaasviering op maandag 3 december kunnen we u alvast melden dat er bij de traktaties die de leerlingen tijdens het Sinterklaasfeest krijgen géén rekening wordt gehouden met allergieën. Heeft uw kind dus een bepaalde voedselallergie houd hier dan zelf rekening mee a.u.b. De kinderen moeten op deze dag voor de ochtendpauze zelf eten en drinken mee nemen!

 

Op de dag van de Sinterklaasviering bent u als toeschouwer natuurlijk weer van harte welkom.

We verwachten de Sint tussen 8.45 uur en 9.00 uur op het grote plein. Er zullen al wat eerder enkele pieten rondlopen. De kinderen komen tussen 8.30 uur en 8.45 uur naar buiten met de juf of meneer. Wilt u dan plaatsnemen achter de kinderen? Op de balustrades kunt u niet staan. Rond 9.15 uur gaat de Sint naar binnen en gaan alle klassen ook weer naar binnen.

 

We zwaaien met de groepen 3 t/m 8 de Sint ook weer uit. Dat doen we rond 14.50 uur. Kinderen mogen daarna meteen naar huis of de BSO. Ook hier geldt weer: graag achter de kinderen blijven en niet op de balustrades staan. De groepen 1-2 blijven binnen en komen op de normale naar buiten langs de deuren.

 

Wilt u bij het maken van foto’s en eventueel delen via social media er rekening mee houden dat er geen andere kinderen op te zien zijn?

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

 

Met vriendelijke groet,

 

Werkgroep Sinterklaas

Terug naar overzicht Pagina afdrukken