1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Inschrijven oudergesprekken

Inschrijven oudergesprekken

vrijdag 8 februari 2019

 

Op dinsdag 19 februari en donderdag 21 februari vinden de oudergesprekken plaats voor de groepen 1 t/m 8. De gespreksmomenten worden klaargezet in Mijnschoolinfo. U dient zelf in te tekenen voor een bepaalde tijd. Het is ook mogelijk om alvast een gespreksonderwerp in te vullen, mocht u dat willen. Zodra u een tijdstip heeft gekozen, wordt dit voor andere ouders weergegeven als bezet (zij zien niet uw naam staan).

De leerkracht heeft ook de mogelijkheid om een leerling alvast in te plannen met onderwerp van gesprek. Dit kunt u zien wanneer u ingelogd bent. Er zijn door de leerkrachten ruim voldoende tijdsblokken aangemaakt, zodat er voor u als ouder genoeg keuze is. Echter, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

 

Om de datum en tijdstip van het oudergesprek in te plannen of te bekijken, dient u in te loggen op de website van Mijnschoolinfo. U kunt ook gebruiken maken van de mijnschoolinfo App voor het raadplegen/aanpassen van deze gegevens.

 

LET OP: Per e-mailadres kan slechts één ouder een oudergesprek inplannen. Wilt u als gescheiden ouders een apart gesprek inplannen dan moet u dit aangeven bij de groepsleerkracht van uw kind(eren) wanneer u dat nog niet gedaan heeft.

 

Inloggen op mijnschoolinfo website kan via het volgende webadres: https://dnoverkant.mijnschoolinfo.nl/ 

 

Inschrijven voor het 10-minutengesprek kan vanaf dinsdag 12 februari (13:30 uur) tot en met zaterdag 17 februari (23:59 uur). Graag tot ziens op 19 februari of 21 februari!

 

Mocht u zich nog niet geregistreerd hebben in Mijnschoolinfo dan verzoeken wij u dit alsnog te doen. Elke donderdag wordt er aan alle ouders die zich nog niet geregistreerd hebben een activatiecode gemaild. Mocht u nog geen activatiecode ontvangen hebben, neem dan contact op met onze administratie. Dit kan via volgend e-mailadres: coby.boot@dn-overkant.nl

Soms komen de e-mails van Mijnschoolinfo in de SPAM-map terecht. Wij willen u vragen om dit op voorhand even te controleren.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van basisschool D'N OVERKANT

 

TIP: Indien u meerdere kinderen bij ons op school heeft, dan vragen wij u om 10 minuten “loop-pauze” in te plannen voor de start van een volgend gesprek.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken