1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Groepen 1 t/m 4: Voorleesontbijt

Groepen 1 t/m 4: Voorleesontbijt

donderdag 24 januari 2013

Op woensdag 23 januari was het voorleesontbijt. En wat was het leuk!! De ochtend begon in de speelzaal. Er waren allerlei gasten aanwezig en die hadden allemaal kapotte kleding bij zich. Een heuse prins, de directeur van de bibliotheek, de wijkagent, juffrouw Gemma van de Brede School, een ambulancemedewerker, een mevrouw van de krant, juf Jacqueline en juf Georgette, nog een juffrouw van de bibliotheek en meneer Martin van Surplus……..Hoe kwam dat nou toch?

Dat hebben wij ontdekt hoor………samen met onze gasten, die het boek 100 nachtjes slapen van Milja Praagman aan de groepen 1-2- van onze school en aan de peuters van het Beukenest en Belle Fleur hebben voorgelezen.

De groepen 4 van onze school hebben geluisterd naar het boek Agent en Boef en de boefagent van Tjibbe Veldkamp.

Daarna hebben we gesmuld van een ontbijtje. Met heel veel dank aan Slagerij van Caulil die al het gezonde lekkers voor op het brood heeft gesponsord.

Wij willen al onze enthousiaste vrijwilligers hartelijk bedanken. Wat is lezen en voorlezen toch leuk! Op onze website van de school vindt u de foto’s van deze ochtend.

Wilt u nog meer weten over lezen, voorlezen of de nationale voorleesdagen, neemt u eens een kijkje bij de bibliotheek in de Nieuwe Nobelaer.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken