1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Gezocht: Schoolpoolers

Gezocht: Schoolpoolers

vrijdag 8 februari 2019

Leswerk biedt ondersteuning bij het inzetten van vervangers in vast dienstverband (A- en Flexpool), en het matchen van vervangers vanuit de basisschilpools (“losse invalpools”).

 

Door de huidige tekorten op de arbeidsmarkt zijn de scholen constant op zoek naar goede invulling van de pools. Een van deze pools is de schoolpool: hierin zijn vervangers opgenomen die slechts op één (of twee) scholen willen invallen. Vaak zijn dit ouders waarvan de kind(eren) op een basisschool zitten en het leuk vinden om incidenteel op die basisschool te werken. Of gepensioneerd oud-leerkrachten die willen bijklussen op hun oude werkplek.

 

Kent, of bent, u iemand die graag als schoolpooler aan het werk zou gaan? Dan kunt u contact opnemen met Michel Brouwer of Mirjam Bellemakers van D’n Overkant via 076 5012389.

 

Vereist is een onderwijsbevoegdheid en enkele schooldagen per jaar beschikbaarheid. Deze beschikbaarheid kunt u zelf aangeven door het bijhouden van een digitale agenda in ons online plansysteem VABO. Het is ook mogelijk om voor slechts enkele groepen te gaan invallen (en bijv. de groep waarin uw kind zit niet te selecteren als inval-optie). Oud-klossers mogen ook reageren, wij koppelen deze vervangers enkel aan kleutergroepen.

 

Heeft u geen onderwijsbevoegdheid, maar kunnen wij u wel inzetten als onderwijsassistent? Ook dan nodigen wij u van harte uit om te reageren!

 

Terug naar overzicht Pagina afdrukken