1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. D’n Overkant en Het Beukennest klaar voor Sinterklaas!

D’n Overkant en Het Beukennest klaar voor Sinterklaas!

donderdag 29 november 2012

Vorige week waren er twee pieten hun muts verloren. Op het hoofdgebouw hing er een muts in de boom. Bij de dependance hing er een muts in de buurt van de trap in de aula.
In de oproep van de vorige nieuwsbrief stond dat ieder kind een muts/pet of ander hoofddeksel mee mocht nemen naar school. Iedereen heeft hier massaal gehoor aan gegeven. Er waren allerlei petten en mutsen te zien, maar ook heel veel pietenmutsen(zie foto). Er is zelfs aan het paard gedacht.
Op dinsdag 27 november waren alle kinderen blij verrast. De Sint en zijn Pieten hadden in alle hoofddeksels een cadeautje gestopt. Ik denk dat u vast wel heeft gehoord of gezien wat dat was. Het smaakte in ieder geval erg lekker.
In alle groepen begint de spanning wel te stijgen, want het duurt nog minder dan een week voordat de lieve Sint en zijn Pieten onze school komen bezoeken.
Laten we hopen dat het allemaal vlotjes zal verlopen zonder al te veel problemen op woensdag 5 december. Maar met die Pieten weet je het maar nooit?! Toch?!
Wat ons betreft kan en mag Sinterklaas komen… basisschool D’n Overkant en PSZ ‘Het Beukenest’ zijn er klaar voor!

Terug naar overzicht Pagina afdrukken