1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. BREDE SCHOOL ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2012-2013

BREDE SCHOOL ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2012-2013

donderdag 20 september 2012

Vanaf dit schooljaar doet D’n Overkant mee met een breed scala aan leuke en uitdagende brede school activiteiten. Meer dan 100 kinderen van D’n Overkant doen mee aan o.a. de kennismakingslessen sport, kunstige of groene uurtjes, kindermiddag of de verschillende workshops zoals de circusworkshop. Ook van andere basisscholen hebben zich veel kinderen ingeschreven. Bijna alle activiteiten kunnen doorgaan. Ouders krijgen uiterlijk een week voor de start van de activiteiten bericht, meestal via de e-mail. Een aantal sportactiviteiten is zo populair, dat we extra data inplannen om alle kinderen deel te kunnen laten nemen. Ook hiervan krijgen ouders dan bericht.
Voor een aantal activiteiten zijn nog plaatsjes over. U kunt uw kind nog inschrijven door een e-mail te sturen naar: gemma.vriens@etten-leur.nl.
U geeft dan naam, adres, telefoonnummer, school en groep door en natuurlijk de activiteit waar uw kind aan deel wil nemen. Het volledige bericht met een overzicht van de activiteiten waar nog een plaatsje over is, vindt u in de bijlage van SW07/W39.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken