1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Avondvierdaagse aanvulling

Avondvierdaagse aanvulling

vrijdag 7 juni 2019

De afgelopen weken zijn wij als Oudervereniging weer druk bezig geweest met de organisatie van de A4D.

We hebben de boodschappen besteld en bezetting geregeld, zodat de kinderen onderweg wat lekkers krijgen. (5km en 10km). De drukker heeft de stempelkaarten klaar liggen en de shirts zijn allemaal afgeteld. Ook de medailles zijn besteld en zullen tijdig worden klaargelegd. Daarnaast is er natuurlijk weer een leuk ‘finish-kado’ geregeld, zodat niemand met lege handen naar huis gaat.

 

Helaas zijn er dit jaar (wederom) een aantal kinderen die niet via school hebben ingeschreven. Zij zullen dit jaar dan ook niet in een shirt van “D’n Overkant” kunnen deelnemen aan de A4D.

Via de mail hebben we vragen gekregen waarom we de inschrijving niet alsnog kunnen verwerken, welke we graag via deze nieuwsbrief willen beantwoorden.

 

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we gekozen voor een extra inschrijfdag, welke we via nieuwsbrief en MijnSchoolInfo hebben aangekondigd.

Zodoende zou iedere ouder in de gelegenheid moeten zijn (geweest) om op één van de ochtenden de inschrijving te (laten) regelen. In de nieuwsbrief en schoolinfo is duidelijk aangegeven dat inschrijven op een later moment helaas niet meer mogelijk was.

De inschrijvingen via school moeten voor een bepaalde datum binnen zijn bij de Stichting A4D. Dat is tevens het moment dat wij met het beschikbare budget de boodschappen, medailles, stempelkaarten en finish-cadeau gaan bestellen. De leerkrachten krijgen op de laatste loopdag de instructie om ieder kind met schoolshirt een finish-cadeau te geven.

Het later alsnog verstrekken van een schoolshirt zal daarom zorgen voor een tekort aan finish-cadeaus. En we willen natuurlijk niet het risico lopen dat er kinderen teleurgesteld moeten worden omdat de cadeaus op zijn.

 

Daarom willen we uw begrip vragen voor onze beslissing om geen latere inschrijvingen te accepteren of om shirts uit te delen aan kinderen die via de Stichting hebben ingeschreven.

Voor vragen mag u ons natuurlijk altijd aanspreken op het schoolplein.

 

Namens de werkgroep Avondvierdaagse

Oudervereniging D’n Overkant

Terug naar overzicht Pagina afdrukken